350 ml lapte caldut,
Se seteaza programul de framantat si dospit.
Dupa ce masina isi termina programul, se scoate coca din cuva , se aseaza pe masa de lucru infainata. Eu am impartit coca in doua gramajoare si le-am intins pe rand in forma de cerc cu grosimea de 5-6mm si am taiat cercul in 8 sub forma de raze. Am pus la capatul lat o lingurita babana de gem de gutui si le-am rulat. Se pot umple si cu rahat, nuca si chiar cu branza dulce. Le-am asezat in tava de la aragaz pe hartie de copt si le-am lasat la cald sa mai dospeasca, vreo ora...
Dupa ce au crescut le-am uns cu ou batut cu un pic de lapte si le-am bagat la cuptor.
8 comentarii:
Arata super bine! Delicioase!
Ce-mi plac cornurile astea care merg de minune la micul dejun.
Pup,draga mea!
Cred ca sunt foarte bune!
foarte bune cornurile, ideale pentru micul dejun...la noi au mare trecere cornurile astea!..te pup
Danutza, te invit cand mai fac.
Medy, ti-am propus un schimb cu melcii tai i te-ai facut ca ploua. Multumesc de vizita!
langmina invitatia e valabila si pentru tine.
Pupici!
Diana pup gropitele!
Trimiteți un comentariu