Si asa a fost.
Ingrediente:
200 gr pastrama de porc afumata
4 cartofi fierti in coaja
3 oua fierte
1/2 telina potrivita ca marime
o ceapa rosie
200 gr masline mamut
cateva fire de patrunjel verde
ulei de masline
zeama de lamaie
sare
Am taiat cartofii si pastrama cubulete, am ras pe razatoarea mica telina, ceapa am taiat-o julien si ouale feliute. Le-am pus pe toate intr-un bol, am turnat peste ele cat ulei de masline am considerat necesar, am pus un praf de sare si zeama de la o jumatate mare de lamaie. Am amestecat usor prin rasturnare. A fost o masa de seara, usoara si foarte buna.
2 comentarii:
Buna salata daca-i si cu ceva afumatura
draga mea,mi-a venit si mie randul sa ofer un premiu si de aceea te rog sa intri pe blogul meu sa-l ridici;te pup si o seara buna !
Multumesc Lulu, pentru vizita si premiu. O sa fie un blog numai cu premii. hahahaha
Trimiteți un comentariu