Alba Iulia, pazea.....1


Cine si-ar putea inchipui ca douazeci si ceva de oameni, care nu s-au vazut niciodata, cu cateva exceptii se pot simti de parca s-ar cunoaste decand lumea si sa regrete ca au trecut cele trei zile, destinate intalnirii si nu mai pot sta impreuna macar o zi?


Zilele trecute pe 13, 14 si 15 august, am fost la Alba Iulia unde m-am intalnit cu inca 13 forumiste de pe site-ul"gustos.ro". Unele dintre ele au venit insotite de jumatatile lor(ca doar e vara, concediu), plus familia Anenei- Mariana, gazda noastra nemaipomenita, care desi are o multime de probleme familiare, a avut puterea sa lase totul de-o parte si sa se ocupe de noi.
Intr-un cuvant, am fost peste douazeci si patru de persoane, care ne-am simtit de parca ne cunosteam decand lumea. Toti veseli, frumosi, pusi pe glume si sotii.
Pe masura ce vor veni fotografi cu fotografii si filmulete(eu nu am un aparat foto), voi mai veni cu amanunte,dar o sa mai gasiti amanunte si pe blogurile lui Medi(Maria Mihalache), a lui Maria Elena si daca-i merge calculatorul, cred ca si Silvi0ara o sa ne rasfete cu fotografii.
Am asteptat un an intreg aceasta intalnire, pentru ca am intrat pe forumul gustos.ro" anul trecut in august cand se desfasura prima intalnire de la Alba Iulia si am regretat ca nu intrat mai devreme pe forum pentru ca pe site eram membru de prin aprilie.
A fost ceva nemaipomenit de frumos si miscator! Mi-am incarcat bateriile pentru un an, cand cred ca ne vom intalni iar, poate mai multe decat anul asta.

10 comentarii:

pansy spunea...

cred ca v-ati distrat grozav.daca se mai rganizeaza si la anul,am sa viu si eu.

Diana spunea...

Mari in primul rand vreau sa-ti spun la multi ani! ma bucur din suflet pt voi si pt clipele minunate petrecute impreuna!

Diana spunea...

desi am vazut cateva poze cu voi, abia astept sa apara altele...te pup si la cat mai multe intalniri!

Mari spunea...

Pansy, te asteptam cu drag. Noi sigur one mai intalnim si anul viitor. Daca nu la Alba, in alt oras cu "gustoase".
Diana draga, reret ca nu ai venit si tu.
A fost nemaioimenit!

Mari spunea...

Imi face figastatura si am scris alandala, dar voi intelegeti ce am vrut sa spun.

maria elena spunea...

Ce mult ma bucur Mari ca ti-a placut in Ardeal. Dar bucuria cea mare a fost momentul in care ne-am intalnit si ceasurile petrecute cu voi. Am mai scris si cu alte ocazii in zilele acestea, sotul a fost foarte impresionat de relatia de prietenie care s-a creat intre noi gustoasele si nu vrea sa ratam intalnirea viitoare.

Mari spunea...

Mariela, eu am foarte incantata ca ai putut sa vii si tu. Parca-mi parea rau sa nu te strang in brate si pe tine.
Nici eu nu vreau sa ratez vreo intalnire daca imi ajuta DD.

yafa spunea...

Ce fain Mari! Felicitari, cred ca a fost chiar o intalnire pe cinste. Pupicei si o saptamana frumoasa

maria mihalache spunea...

Mari, ma tot uit la poze si nu ma satur de ele.......a fost minunat si sunt convinsa ca toti si toate ne-am simtit tare bine.

Mari spunea...

Yafa draga si initiativa ta cu pachetelele, mi-a produs o multime de emotiii. Emotii ca nu stiam ce o sa primesc, emotii cand am cumparat ce trebuia sa trimit eu.
Vara aceasta am avut parte de multe emotii placute!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails