Tortellini cu sunca

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru 4 porţii
un pachet de 250g paste tortellini umplute cu carne
2 linguri ulei de măsline(sau orice alt ulei aveţi)
200g şuncă tăiată cubuleţe
200g suc de roşii făcut mai gros(în casă)
150g smântână
parmezan(o brânză mai uscată dată pe răzătoare)
sare
piper negru
sos de ardei iute

Mod de preparare: Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, după insrucţiunile de pe plic şi se strecoară. Între timp se căleşte şunca în uleiul de măsline, se adaugă sucul de roşii, sarea, piperul după gust şi puţin sos de chilli, cui îi place mai aromat poate pune şi ceva busuioc, dar eu zic că ce e prea mult, strică. Se lasă să fiarbă până când devine sos. Apoi se adaugă smântâna. Pastele bine scurse, se pun într-un castron destul de mare, se toarnă peste ele sosul, se amestecă uşor, iar deasupra lor se presară parmezan, mai mult sau mai puţin, după cum îi place fiecăruia. Se servesc imediat.
Poftă bună!

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts with Thumbnails