Şniţele din soia

În timpul postului putem apela la preparatele din soia, pentru a îmbunătăţi conţinutul în proteine al bucatelor pe care le consumăm. Proteinele din soia conţin toţi aminoacizii esenţiali în cantităţi utile sănătăţii corpului uman.


Timp de preparare: 45 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 pungă şniţele de soia
făină sau pesmet
ulei
sare,
piper,
cimbru,
usturoi
Mod de preparare:
Şniţelele se fierb în apă circa 30 minute. În apa se pot adauga usturoi, piper, cimbru, sare pentru a da un gust mai aromat şniţelelor.
După ce au fiert, se presează uşor ca să se elimine surplusul de apă, se perpelesc prin făină sau pesmet şi se prăjesc în ulei încins pe ambele părţi.
Se scot pe prosoape de bucătărie absorbante, pentru a absorbi surplusul de ulei.
Se servesc piure de cartofi sau cu garnitură de legume.
Poftă bună!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails