Snitel din carne tocata

Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
700g carne tocată;
2 linguri de unt;
1/2 pahar pesmet;
piper;
sare.

Mod de preparare:
Carnea tocată se pune într-un castron şi se amestecă bine cu sare şi piper după gust.
Din această compoziţie se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în untul bine încins.
Se servesc cu cartofi prăjiţi, piure de cartofi sau cu legume fierte şi opărite cu unt.

3 comentarii:

Another spunea...

Mă gândesc dacă nu ar fi fost nimerit cumva carnea tocată să fie aromatizată cu ceva plante verzi sau uscate. Mărar, bunăoară. Sau busuioc. Voi ce părere aveţi?
Şi despre piper: voi cum procedaţi cu piperul? Îl cumpăraţi gata măcinat, la pliculeţe sau îl măcinaţi în casă?

Mari spunea...

Another, fiecare adapteaza reteta la propriul sau gust!
Fiindca ii zice snitel, eu il tratez ca pe un snitel.
Piperul il cumpar babe si il rasnesc eu.

NetPizza.ro spunea...

e bun, pe tema aceasta o sursa de inspiratie ar mai fi si meniul acestor restaurante...
se poate si testa caci toti de acolo livreaza si la domiciliu

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails